CHCETE SI DAŤ DO SPÁLNE TOALETNÝ STOLÍK?

 

NIEKTORÉ KUSY NÁBYTKU MAJÚ NEUVERITEĽNÚ TRANSFORMAČNÚ SILU A SÚ SCHOPNÉ UROBIŤ MIESTNOSŤ OVEĽA ROMANTICKEJŠOU, SYMPATICKEJŠOU A VÝNIMOČNEJŠOU. TO JE PRÍPAD AJ SPÁLŇOVÝCH TOALETNÝCH STOLÍKOV, POMOCNÉHO KUSU NÁBYTKU, KTORÝ POSKYTUJE VEĽKÉ NADČASOVÉ ČARO.

KEĎŽE U NÁS V DECOREUM MÁTE MOŽNOSŤ NAKÚPIŤ SI RÔZNY NÁBYTOK ZA NEUVERITEĽNÉ CENY, DNES BY SME SA S VAMI RADI POROZPRÁVALI  O TOALETNÝCH STOLÍKOCH. BEZPOCHYBY IDE O TYP NÁBYTKU, KTORÝ SI ZAMILUJETE.

 

 

  

PREČO SA NEPOUŽÍVAJÚ TOALETNÉ STOLÍKY ?

 

Skutočnosť, že súčasné domy nemajú toľko štvorcových metrov ako tie v minulosti, spôsobila, že sa niektorý nábytok prestal používať.

To sa stalo napríklad s bidetom a tiež s toaletnými stolíkmi do
spálne.

Tento veľmi ženský kus nábytku bol vytvorený preto, aby ženy mali priestor na nalíčenie, česanie, nasadenie šperkov a doplnkov a posledný pohľad na seba pred odchodom z domu.

Týmto spôsobom mohli vykonávať tieto kozmetické rutiny bez toho, aby sa dlho zdržiavali v kúpeľni.

Ako sme už povedali, tradícia toaletných stolíkov sa stratila, hoci niektoré firmy bojujú o jej udržanie pri živote.

 

 

 

   AKÉ ČASTI BY MAL MAŤ KAŽDÝ TOALETNÝ STOLÍK?

 

Každý ženský toaletný stolík musí pozostávať zo série prvkov, ktoré ho robia tak praktickým, ako aj úžasným. Samotný toaletný stolík je typ stola, ktorý sa používa na umiestnenie všetkého, čo žena používa na zlepšenie svojho vzhľadu.

Do toaletného stolíka sa musí zmestiť všetko od kozmetických produktov po šperky, laky na nechty, fľaštičky s parfémami a kefy na vlasy.

Niektoré z týchto predmetov budú uložené vo vnútorných zásuvkách stolíka, zatiaľ čo iné môžu zostať na povrchu, ak sa používajú častejšie alebo nadekoratívne účely.

 

 

 

 

 

Zrkadlo je ďalšia zo základných súčastí toaletného stolíka.

Môže byť zakomponované do nábytku alebo môže byť samostatné a zavesené na stene. Je dôležité, aby ste mali na pamäti, že zrkadlo bude mať na tento nábytok výrazný vplyv, pretože je jedným z doplnkov, ktoré dodávajú toaletnému stolíku klasickejší, modernejší alebo viac vintage štýl.

 

 

 

 

 

  Prirodzené svetlo na make-up je skutočný luxus, ale toaletný stolík musí disponovať aj umelým svetlom, aby sa zabezpečilo lepšie videnie. Nezabudnite na lampu alebo žiarovky okolo zrkadla.

Aj miesto, kde sedíte, aby ste sa nalíčili alebo si upravili vlasy, je dôležité a tu je opäť veľa možností. V Decoreum nájdete aj stoličky, ktoré ladia so samotným toaletným stolíkom a tvoria tak krajšiu a harmonickejšiu zostavu.

 

NÁŠ TIP NA TOALETNÝ STOLÍK A STOLIČKU

 

Na decoreum.sk máme pre Vás ponuku toaletných
stolíkov, takže si môžete vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovujem vašim potrebám a požiadavkám.

U nás nájdete krásne prevedenia toaletných
stolíkov, ktoré si môžete zakúpiť samostatne ale aj spolu
so stoličkou a zrkadlom.

NÁŠ TIP: Toaletný stolík so stoličkou a LED zrkadlom.

 

 

 

 

 

Ďakujeme za prečítanie nášho ďalšieho článku.